Webbproduktion och design av WordPress teman

Jag erbjuder webbdesign och webbproduktion med WordPress, ett kraftfullt och användarvänligt publiceringsverktyg med miljoner användare över hela världen. 10 års erfarenhet av WordPress och front-end-utveckling, PHP, CSS, HTML etc. I alla projektgrupper ingår det dels en dedikerad designer/illustratör, och dels en civilingenjör med digital mediebakgrund.

Mer information om webbdesign finns på en separat sida, vg gå till: Tioreo.se

Illustration, design, webbutveckling och internetmarknadsföring under ett och samma tak.

Unik design

Vi designar grafiska teman (themes) från grunden. Härigenom har vi full kontroll över den kreativa processen, och vi kan erbjuda de flesta tänkbara funktioner och utföranden. Se vårt senaste tema här: wordpress.org/themes/magazi/

Responsivt eller statiskt

Vi arbetar med responsiv design, dvs sidorna anpassar sig till olika enheter såsom smartphones, tablets, och stationära datorer. Eller om ni föredrar statiska sidor (ja, det finns faktiskt en rad fördelar) så bygger vi dessa också. Vi erbjuder lösningar för företagssidor, portfolios/bildgallerier, e-handel, bloggar, tidningar etc.

Tydliga mål

Innan arbetet påbörjas går kunden och webbdesignern igenom önskemål och förväntningar. Vi skapar en kravspecifikation, och arbetar utifrån den tills resultatet sammanfaller med de överenskomna målen.

Tydlig prismodell

Vi erbjuder webbplatser till en engångskostnad. Vi har inga återkommande kostnader (förutom för domän och hosting). Kunden äger sin webbplats själv.

Du betalar bara för det du vill ha. Vi har en trappstegsliknande prismodell som byggs på beroende på hur avancerad webbsidan ska bli.

Administrera webbsidan själv

Med hjälp av det användarvänliga verktyget Wordpress kan kunden uppdatera och administrera webbplatsen själv. Vi bistår med konsultation och årlig översyn, om så önskas.

Webbmarknadsföring

Och när allt är färdigt vill man ofta ha relevanta besökare. Vi erbjuder en palett av webbmarknadsföringstjänster, bland annat grundläggande sökmotoroptimering och sökordsmarknadsföring med Google AdWords och Youtube.

Sociala medier, nyhetsbrev

Vi hjälper också till med statistikverktyg, samt marknadsföring på sociala medier såsom Facebook, Twitter och LinkedIn. Vi erbjuder även unik design av nyhetsbrev, samt administration av listor, utskick etc.