Webbdesign

12 års erfarenhet av webbdesign med WordPress, ett kraftfullt och användarvänligt publiceringsverktyg som försörjer hisnande 30% av alla webbsidor på nätet. Vi erbjuder formgivning av företagssidor, portfolios/bildgallerier, e-handel, nyheter, bloggar etc. Samt lösningar för statistik, SEO och grundläggande online-marknadsföring.

Unik design

Vi designar grafiska teman (themes) från grunden. Härigenom har vi full kontroll över den kreativa processen, och vi kan erbjuda de flesta tänkbara funktioner och utföranden. Vi arbetar med responsiv design, dvs sidorna anpassar sig till olika enheter såsom smartphones, tablets, och stationära datorer. Eller om ni föredrar statiska sidor (ja, det finns faktiskt en rad fördelar) så bygger vi dessa också.

Tydliga mål

Innan arbetet påbörjas går kunden och webbdesignern igenom önskemål och förväntningar. Vi skapar en kravspecifikation, och arbetar utifrån den tills resultatet sammanfaller med de överenskomna målen.

Tydlig prismodell

Vi har inga återkommande kostnader (förutom för domän och hosting). Kunden äger sin webbplats själv. Du betalar bara för det du vill ha. Vi har en trappstegsliknande prismodell som byggs på beroende på hur avancerad webbsidan ska bli.

Administrera webbsidan själv

Med hjälp av det användarvänliga verktyget Wordpress kan kunden uppdatera och administrera webbplatsen själv. Vi bistår med konsultation och årlig översyn, om så önskas.

Webbmarknadsföring

Och när allt är färdigt vill man ofta ha relevanta besökare. Vi erbjuder en palett av webbmarknadsföringstjänster, bland annat grundläggande SEO (sökmotoroptimering) och sökordsmarknadsföring med Google AdWords, Google My Buisness mm.

Sociala medier, nyhetsbrev

Vi hjälper också till med statistikverktyg, samt marknadsföring på sociala medier såsom Facebook, Twitter och LinkedIn. Vi erbjuder även unik design av nyhetsbrev, samt administration av listor, utskick etc.