Informativt, fakta

Lättbegripliga manualer, bruksanvisningar, informationsgrafik, faktateckningar, faktagrafik och reklam. Informationsgrafiker med parollen: -Det är ibland en konst att göra det svåra lätt.

“General store” illustration

Illustration för MSAB. Updraget gick ut på att skapa något som liknade svunna tiders “General store” på den amerikanska landsbygden, fast med en twist såklart. Vi ser också en mängd olika resedestinationer, samt en rad attiraljer som placerats utanför affären för extra tydlighet. Illustrationen ska användas för marknadsföring och varumärkesbyggande online.

Förbättringssnurran

Hur man skapar mätbar och konstruktiv förbättring i ett företag. För Ola Ljunggren Bergeås bok Gör det enkelt, en handbok i ledarskap och förbättringar.

Förändra kultur

Förändra kultur inifrån och ut. Hur kan man bidra med varaktiga förbättringar och förändringar i ett företag? För Ola Ljunggren Bergeås bok Gör det enkelt, en handbok i ledarskap och förbättringar.

Manual för nedläggning av isreklam

Ja, hur lägger man egentligen ner den där reklamen som syns på isen vid hockeymatcherna? Tillsammans med kunden så skapade jag den här manualen/bruksanvisningen, som i den här versionen saknar förklarande text.

Stödstång, manual/bruksanvisning

Bruksanvisning för en stödstång, s k assistent. Ett stödjande handtag för äldre eller rörelsehindrade. Röret monteras ihop enligt anvisningen och fästes från golv till tak. Illustrationen tecknades i samarbete med uppdragsgivaren, den grundläggande tanken var att skapa en mycket enkel och lättförståelig manual.

Patienten fick ligga i skrubben

Vi har alla hört talas om vårdköer och patienter som får ligga i skrubbar och korridorer, men få av oss tar detta till sig, och inser att det faktiskt är på riktigt. Opinionsbildande material för Sjukhusläkarna (som är en del av Läkarförbundet) till Almedalveckan.  

Laga din presenning

Så enkelt lagar du din presenning. Infografik/manual-illustration för byggvaruindustrin.

Infografik hunddressyr

  Infografik för publicering på webben och sociala medier. Målgruppen är hundägare.

Cementfabrik, teknik - Robert Toth, illustratör

Cementfabrik, teknisk illustration

Översiktlig illustration av en cementfabrik. Texter och infomediaboxar ej tillagda.

Kretslopp kemikalier, infografik - Robert Toth, illustratör

Kemikalie-kretslopp

Illustration & grafisk design för Kemikalieinspektionen

Tecknad annons, reklam för vårdprodukter - Robert Toth, illustratör

Tecknad annons MedNet

  Tecknad annons för hjälpmedelsföretaget MedNet, som främst säljer produkter åt äldre via internet/telefon.

Begreppet samhälle

Begreppet samhälle. Illustration för en högstadie-lärobok i samhällskunskap. Mer info finns bl a på Bokus.