Infografiker, faktatecknare

Lättbegripliga manualer, bruksanvisningar, informationsgrafik, faktateckningar, faktagrafik och reklam. Informationsgrafiker med parollen: -Det är ibland en konst att göra det svåra lätt.

Illustration för brickunderlägg till Daisys

Illustrationen till brickunderlägget innehåller dels en karta som förklarar hur man kommer mellan två olika restauranger på skilda sidor av motorvägen, dels en bild på ägaren, samt reklam för Daisys smarriga hamburgare.

Manual för montering av foliedekal

En enkel illustrerad manual för montering av foliedekaler, målgruppen är kunder som anlitar ett tryckeri. Manualen är framtagen i nära samarbete med uppdragsgivaren.

“General store” illustration

Illustration för MSAB. Updraget gick ut på att skapa något som liknade svunna tiders “General store” på den amerikanska landsbygden, fast med en twist såklart. Vi ser också en mängd olika resedestinationer, samt en rad attiraljer som placerats utanför affären för extra tydlighet. Illustrationen ska användas för marknadsföring och varumärkesbyggande online.

Förbättringssnurran

Hur man skapar mätbar och konstruktiv förbättring i ett företag. För Ola Ljunggren Bergeås bok Gör det enkelt, en handbok i ledarskap och förbättringar.

Förändra kultur

Förändra kultur inifrån och ut. Hur kan man bidra med varaktiga förbättringar och förändringar i ett företag? För Ola Ljunggren Bergeås bok Gör det enkelt, en handbok i ledarskap och förbättringar.

Graf över svensk ut- och invandring

Illustration till läromedelsförlag och samhällskunskapsbok, med syfte att skapa en lättbegriplig och snygg graf.

Manual för nedläggning av isreklam

Ja, hur lägger man egentligen ner den där reklamen som syns på isen vid hockeymatcherna? Tillsammans med kunden så skapade jag den här manualen/bruksanvisningen, som i den här versionen saknar förklarande text.

Stödstång, manual/bruksanvisning

Bruksanvisning för en stödstång, s k assistent. Ett stödjande handtag för äldre eller rörelsehindrade. Röret monteras ihop enligt anvisningen och fästes från golv till tak. Illustrationen tecknades i samarbete med uppdragsgivaren, den grundläggande tanken var att skapa en mycket enkel och lättförståelig manual.

Patienten fick ligga i skrubben

Vi har alla hört talas om vårdköer och patienter som får ligga i skrubbar och korridorer, men få av oss tar detta till sig, och inser att det faktiskt är på riktigt. Opinionsbildande material för Sjukhusläkarna (som är en del av Läkarförbundet) till Almedalveckan.  

Laga din presenning

Så enkelt lagar du din presenning. Infografik/manual-illustration för byggvaruindustrin.

Välkommen!

Gillar du vad du ser? Har du frågor? Fyll i ditt email så kontaktar vi dig snarast.

Webbsidan lagrar din email så att vi kan svara dig.